Wie is Marcel

Wie is Marcel Alberts ?

Ik heb meer dan 20 jaar ICT-ervaring. Ik heb gewerkt in Consultancy, Service Delivery Management, Applicatie Beheer, pre-sales en projectmanagement rollen. De projecten waar ik een rol in heb gespeeld waren sterk gerelateerd aan strategische business doelen, welk voornamelijk met technologie gerealiseerd werden. Mijn ervaring heb ik onder andere opgebouwd in de sectoren telecom, industrie, financieel, educatie, afval en zakelijke dienstverlening.

Als consultant heb ik veel kennis van de toepasbaarheid van Office 365 en SharePoint. Het thema “Business Productivity” weet ik dan ook vanuit de operatie te vertalen naar technologische ondersteuning en business benefits voor de klant. Tevens beschik ik over een zeer up-to-date inhoudelijke kennis van de Office 365 applicaties waardoor ik een uitstekende sparringpartner tijdens projecten ben. (te denken aan o.a. consultancy, geven van workshops, governance vraagstukken, gebruikersadoptie etc.).

Als projectleider ben ik een gedreven persoon die projectmedewerkers weet aan te sturen, en te motiveren. Naar de klant toe heb ik een zakelijke doch klantvriendelijke instelling. Om projecten tot een goed einde te brengen, kan ik vertrouwen op mijn Prince2 kennis en ervaring.

 

Middels mijn blog www.365forall.com houd ik mijn bezoekers (en uiteraard ook mijzelf ) up-to-date omtrent de recente ontwikkelingen binnen Office 365.

Tevens ben ik Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Office 365.

 

 

 

 

Bekijk ook mijn YouTube ‘Office 365 in 6 minutes’.

Meer informatie over mij is te vinden op www.marcelalberts.info